SUSHI BERCHEM

Recentreview


4.5 stars out of 178 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi Berchem. Want to know more? Find out more.

16 Sep 2022 at 9:27 Zeer lekkere wok met rijst
15 Sep 2022 at 18:50 Sneller geleverd dan voorzien. Eten heerlijk
14 Sep 2022 at 19:49 De bezorger was vriendelijk maar veel later waardoor de warme sushi koud was. Ondanks dat alles besteld veggie was, was er niks lekker. Er zat een vreemde smaak aan precies of er was iets van de ingrediënten niet meer vers. Paar weken terug wel oké.
11 Sep 2022 at 19:10 Als bezorgtijd stond 10-20 min aangeduid. Uiteindelijk duurde het een uur voor ik mijn bestelling had. De sushi werd warm geleverd. Dat viel tegen. Overigens kwam de foto bij de categorie sushi niet overeen met wat ik kreeg.
28 Aug 2022 at 19:50 Sushi was heel lekker en de bezorging was ook top.
15 Aug 2022 at 19:04 Zeer lekkere sushi !
13 Aug 2022 at 23:59 Al enkele keer daar besteld, telkens tevreden met de kwaliteit. Vandaag viel het me echter op dat onze bestelling gewoon werd geleverd in een plastiek zakje, niets isolerend. Met +30graden buiten overdag vind ik dit niet Ok voor rauwe vis.
8 Aug 2022 at 10:17 Eten verzorgd, vers en koeler dan anders aangepast aan de warmere temperatuur
1 Aug 2022 at 13:52 Het kwam vroeger aan dan verwacht, en het eten was fantastisch! Ik kan de chirasi bowls zeker aanraden